Harmonien mellem det store og det lille

Junior senior

Der er meget her i livet som enten er stort eller småt, kæmpe eller mikro, betydeligt eller ubetydeligt, iøjnefaldende eller usynligt og man kunne blive ved. På denne blog prøver vi at komme det til livs gennem flere forskellige vinkler, emner og spændende diskussioner. Det kan til tider godt bliver relativt filosofisk, og som udgangspunkt har vi ikke til hensigt at nå frem til konklusioner, men i større stil sætte gang i tanker og udfordre myter og ubegrundede konklusioner. Det skal være en sjov blog, som ikke skal tages alt for seriøst, men samtidig forstås som en gang samfundssatire, der tager udgangspunkt i noget virkeligt, men tager en uventet drejning herfra.

Bloggens navn, junior senior, er et antonym og refererer til netop den føromtalte humor i at noget altid forventes at være på én måde, men sjældent eksploderer eller får jorden til at gå under, hvis det hænder at være på en anden måde i stedet for. Hvorfor skal tingene altid ligge lige, hvorfor vælger man de samme stearinlys til lysestagen, hvorfor er køleskabet aldrig i soveværelset og hvorfor er det ikke arbejdet som tager hjem til dig, i stedet for omvendt. Nogle ting giver mere mening end andre, men det er ikke alting som udløber fra logik, mens at andre blot er vaner, som kommer fra noget vi har lært fra vores forældre eller blevet påduppet af samfundet.

Med andre ord, så har vi en lidt usagt mission om at prikke lidt til dit hamsterhjul og invitere dig udenfor, hvor du kan observere verden på en anden måde, kigge lidt nærmere på fremmede kulturer eller bliver informeret om hvordan man gør det andre steder eller gjorde det førhen. Måske skal vi endda spå om hvordan man kan eller vil gøre det i fremtiden – hvem ved, måske bliver denne blog endda årsagen til at måden det bliver gjort på fremefter.

Vi deler også navn med en musikgruppe ved navn Junior Senior, men har derudover ikke nogen relation til gruppen. Vi kender faktisk slet ikke til deres musik, men antager, at de har haft fat i den lange ende på grund af det smukke antonym-navn. Vi giver dem i hvert fald et thumbs up herfra og ønsker dem alt held og lykke med det karrierevalg.

For lige at afrunde introduktionen, så vil vi gerne byde dig velkommen til Junior Senior bloggen og vi håber på, at du vil deltage i læsningen, diskussionerne og debatten tit og ofte. Hvis du har forslag til forbedringer eller ønsker til nyt indhold, så skal du blot foreslå det eller kontakte os her på siden. Vi har mange forskellige ambitioner og mål med bloggen, men de kan også ændre sig over tid og imødekomme ønsker udefra. I sidste ende, er det jo jer, at der er årsagen til at den eksisterer og vi ønsker kun at gøre den så inkluderende så muligt.

Stor verden

Den store verden skal også lige have et shout out, med henblik på at give en reminder til, hvor stor den er i forhold til os små mennesker. Den er vores allesammens Senior og vi skal gøre det til en mission i livet at udforske den og udfordre den, da den aldrig bør stå stille, blive konform eller diktere hvordan livet skal leves. Lad os bryde alle vores normer og komme ud og finde nyt indhold og mere inspiration fra omverdenen og acceptere hvor små og ubetydelige vi er i sammenligning med den.

God læselyst og vi ses i den næste artikel!